Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Лекції проведуть іміджмейкери Барака Обами, Президентів Франції та Кіпру.

У Києві пройде курс з політичного маркетингу та менеджменту від провідних світових іміджмейкерів та політтехнологів. До української столиці завітають PR-радники Барака Обами, Берні Сандерса, Президента Франції Емануеля Макрона, консультанти політиків з України, Колумбії, Кіпру, Німеччини, які розкриють технологічні секрети маркетингу та PR.

Мета чотириденного інтенсивного освітнього курсу – управління суспільною думкою, кризовий PR, менеджмент виборчих кампаній. Слухачі програми отримають необхідні компетенції з написання текстів для публічних виступів, іміджмейкінгу, політичних технологій, проведення інформаційних спецоперацій у Social Media.

Навчання триватиме чотири дні з 9:00 до 21:00 за адресою вулиця Мельникова, 36/1 (Інститут міжнародних відносин). Воно відбудеться у період з 21 по 24 вересня 2017 року, а його вартість становить 1650 гривень. Випускники курсу пройдуть стажування у викладачів в кращих українських та світових агенціях політичного консультування. Детальніше про стажування можна дізнатись на сайті курсу.

Освітня програма «СВОБОДНАЯ. Курс політтехнології (PolitPR)» заснована у 2010 році. Навчання на курсі пройшли більше ніж 3000 слухачів, серед яких чинні депутати українського Парламенту.


Місце: Київ

Адреса: вулиця Мельникова, 36/1

Дата: 21 – 24 вересня

Час: 9:00 – 21:00

Вартість: 1650 гривень


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23493 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button