Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За даними української аналітичної групи Corestone Corporation, показники смертності на дорогах у нас в три-чотири рази більші, ніж у європейських країнах.

Фото: corestone.expert

В результаті дорожньо-транспортних пригод в Україні гине 93 людини на один мільйон населення. В невтішному рейтингу нас випереджають лише: Грузія (163,6 людини), Росія (160,4), Вірменія (114,7), Індія (111,5), США (109,5), Болгарія (98,6), Туреччина (95,7), Латвія (94,5) та Албанія (93,5).

З іншого боку, найкращий показник серед слухняних автомобілістів належить скандинавським країнам та Мальті. Так, у Норвегії в результаті ДТП помирає 22,5 людини на один мільйон, у Мальті цей показник – 25,5, третє місце займає Швеція з результатом 26,4.

У Corestone Corporation зазначають, що особливо актуальним обмеження є для великих міст. В Україні з великим відривом за кількістю ДТП лідирує Київ, де за десять років трапилося понад 500 тисяч аварій.

Зокрема, серед видів дорожньо-транспортних пригод за 2016 рік, наїзд автомобілістів на велосипедистів складає шість відсотків від загального числа. Нагадаємо, в Україні запровадять заходи для примусового зменшення швидкості на дорогах.

Corestone Corporation – українська аналітична група, що об’єднує фахівців з міждисциплінарним підходом до вирішення завдань. Офіс компанії знаходиться в Києві.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button