Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Подія стартує другого вересня о 13:00. На першому поверху арт-кластеру відбудеться музична частина, можна буде пограти в пінг-понг і кікер. На вулиці відбудеться виставка кастомних мотоциклів.

Музичний супровід на дні народженні забезпечать 20ft Radio. Ввечері на відвідувачів чекають виступи гурту Straytones, Reminded, Kasu Weri та Yah. Захід розпочнеться о 19:00, повідомляє kapkanshop.

На святкуванні семиріччя KAPKAN та SNDCT також представлять виставку кастомних мотоциклів від Dozer Garage, наколки і мерч від KAIF KIEV. Верстат з шовкотрафаретного печаткою на якому можна буде надрукувати футболки або постер зі спеціальним принтом на честь свята.

KAPKAN, у свою чергу, приготує спеціальну виставку рідкісних футболок з логотипами музичних груп. Чемпіонат з настільного тенісу розпочнеться о 15:00, з кікеру о 16:00. Нагороджувати переможців будуть перед початком концерту.

KAPKAN CREW пригощатиме учасників власноруч зробленими веганськими хот-догами, Burger Farm продаватиме бургери та реберця. На святі також можна буде випити пляшку крафтового пива. Вечірка пройде за адресою Набережно-Лугова, 8.


Місце: IZONE

Адреса: вулиця Набережно-Лугова, 8

Дата: 2 вересня

Час: початок о 13:00

    Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
    | Хто ми такі?

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button