Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сучасний багатофункціональний Центр Митрополита Шептицького в Українському католицькому університеті було розроблено німецьким бюро Behnisch Architecten та львівським Chaplinskyy & Associates.

Фото: @marrimo

На його будівництво довелося витратити два роки та сім з половиною мільйонів доларів, повідомив у Facebook Володимир Антків.

«Цими вихідними у Львові відбулось відкриття Центр Шептицького на території Український католицький університет UCuniversity», – написав Антків на своїй сторінці у соціальній мережі.

Нагадаємо, будівництво нової бібліотеки здійснювалося в університетському містечку УКУ на вулиці Стрийській, 29. Бібліотеку з навчальними та адміністративно-службовими приміщеннями розмістили у п’ятиповерховому комплексі.

Фото: @marrimo

Колекція сучасного багатофункціонального Центру Митрополита Шептицького нараховує 120 000 старовинних книг. Також в бібліотеці розташовано навчальні кімнати, конференц-зали та зона коворкінгу. Бібліотека доступна для відвідування всім охочим.

Фото: behnisch.com

Як публічні, так і академічні зони бібліотеки – це відкриті простори, розташовані навколо вертикального атріуму, звідки відкривається вид на парк, розміщений поруч із кампусом.

Фото: behnisch.com

Архітектурне бюро Behnisch Architekten засновано у 1989 році сином німецького архітектора Гюнтера Беніша Штефаном Бенішем у Штутгарті. Фірма веде успішну міжнародну практику понад 25 років і має філії у Мюнхені, Бостоні та Лос-Анджелесі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button