Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

17 вересня відбудеться осінній велопарад «Ретро Круїз», який розпочнеться о 13:00 в сквері Оперного театру.

Програма заходу включає проїзд історичним центром Києва, 5 o’clock tea party й вечірку на даху, звідки запустят дерижабль. Під час «Ретро круїзу» пересуватися можна лише на велосипеді. Перевага віддається саме міським, а не спортивним роверам. Власники ретро велосипедів зможуть розповісти історію свого двоколісного транспорту всім учасникам. «Ретро Круїз» – міська прогулянка на велосипедах в класичному стилі.

«Ми частина міжнародного руху: ретро-велопаради проходять у всіх світових столицях від Нью-Йорка до Токіо. Всіх нас об’єднує любов до міських велосипедів і європейського класичного стилю одягу. У той же час, ми справжні шанувальники Києва: його унікального портрета, історії, людей, які в ньому жили колись і живуть зараз», – зазначає організатор.

Важлива умова участі у велопараді, дотримання дрес-коду. Організатори рекомендують віддати перевагу сукням і брючним костюмам класичних силуетів та доповнити образ вінтажними аксесуарами.

На фініші оберуть і нагородять власника «кращого велосипеда Ретро Круїзу 2017», також визначать переможця в номінації «Кращий чоловічий, жіночий і дитячий образ Ретро Круїзу» та відзначать одного з учасників титулом «Кращі борода і вуса Ретро Круїзу».

О 19:00 гостей та учасників велопробігу чекатиме «Вечірка в небі» на даху старого будинку, над яким буде парити дирижабль. На вечірці виступить джаз-бенд Imaginarium. Так само буде проведено розіграш міського велосипеда Streetster.

«Не всі знають, що в 1911 році в Києві був створений перший в світі комерційний дирижабль. Автор назвав своє творіння «Київ» і катав пасажирів з Європейської Площі на Труханів Острів. Саме такі факти роблять наше місто унікальним. Ми любимо Київ всім серцем і хочемо відсвяткувати цей неймовірний епізод його історії через 106 років», – говорить ідеолог «Ретро Круїзу» Маріанна Факас.


Місце: Київ

Адреса: вулиця Володимирська, 50

Дата: 17 вересня

Час: 13:00

Вартість: 100 гривень – за участь у велопараді; 250 гривень – з можливістю відвідати вечірку


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23532 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button