Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сімейний фестиваль заплановано на 16-17 вересня у «Парку Гойдалок» на ВДНГ.

Організаторами заходу передбачено освітній проект #НеБийДитину проти фізичного та психологічного насильства над дітьми. Усім відвідувачам, хто завітає на фестиваль буде запропоновано взяти участь у розвагах та покататися на гойдалках, поспілкуватися з психологами та пограти в ігри на розуміння емоцій, а також спробувати різні види спорту.

В парку встановлено понад 50 гойдалок, на яких одночасно можуть кататися понад 100 осіб. Основна мета заходу – дати відповідь на запитання «Як стати щасливими батьками щасливих дітей?».

Освітній проект #НеБийДитину народився з однойменного флешмобу у соціальній мережі Facebook. До обговорення теми ненасильницького виховання дітей приєдналися тисячі небайдужих батьків, громадські діячі та організації, психологи та медіа.


Місце: Київ

Адреса: ВДНГ, «Парк Гойдалок»

Дата: 16-17 вересня

Час: 10:00 – 19:00

Вартість: Участь у заході – безкоштовна. Вхід на територію за умовами «Парку Гойдалок» (дорослі – 35 грн, діти зростом до 1,2 м – безкоштовно)


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button