Подія відбудеться з 23 по 24 вересня в Києві на ВДНГ, яку організують Школи сироваріння Ірини Дем’янюк і Cheesemania.

Вперше понад 40 виробників з усієї України привезуть свої кращі сири і розкажуть про їх виробництво. Журі фестивалю обере найкращі сири в 26 номінаціях на конкурсі «Ukraine Cheese Awards Day 2017». Всі вихідні на фестивалі будуть проходити майстер-класи з сироваріння та приготування страв з сиру, лекції від сомельє про правильне поєднання сиру з вином.
«Ви дізнаєтеся про цей продукт все, зможете спробувати і придбати кращі українські сири», – зазначають організатори фестивалю.
Серед переможців будуть розіграні три сертифікати на навчання сироварів в Європі. Гостям фестивалю буде надана можливість спробувати українську моцарелу і Буратто, халлумі і сулугуні, чеддер, брі та ще безліч видів сирів.
Під час фестивалю пройдуть майстер-класи від Школи сироваріння Ірини Дем’янюк й кількох виробників. У субботу учасники готуватимуть сулугуні, косичку і халлумі, а в неділю – свіжозварену моцарелу і Буратто від «Чізарня», а також традиційні українські сири від «Козачка».
Відвідувачам продемонструють спеціальне обладнання для сироваріння та запропонують спробувати страви з сиром на фуд-корті. Сомельє Андрій Гриб розповість про правильне поєднання вина і сиру.
Місце: Київ
Адреса: Проспект Академіка Глушкова, 1
Дата: 23 – 24 вересня
Час: 10:00 – 19:00
Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
Приєднуйтесь до Читацького товариства «Хмарочоса» всього від 100 грн/місяць!
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті