Подія відбудеться з 23 по 24 вересня в Києві на ВДНГ, яку організують Школи сироваріння Ірини Дем’янюк і Cheesemania.
Вперше понад 40 виробників з усієї України привезуть свої кращі сири і розкажуть про їх виробництво. Журі фестивалю обере найкращі сири в 26 номінаціях на конкурсі «Ukraine Cheese Awards Day 2017». Всі вихідні на фестивалі будуть проходити майстер-класи з сироваріння та приготування страв з сиру, лекції від сомельє про правильне поєднання сиру з вином.
«Ви дізнаєтеся про цей продукт все, зможете спробувати і придбати кращі українські сири», – зазначають організатори фестивалю.
Серед переможців будуть розіграні три сертифікати на навчання сироварів в Європі. Гостям фестивалю буде надана можливість спробувати українську моцарелу і Буратто, халлумі і сулугуні, чеддер, брі та ще безліч видів сирів.
Під час фестивалю пройдуть майстер-класи від Школи сироваріння Ірини Дем’янюк й кількох виробників. У субботу учасники готуватимуть сулугуні, косичку і халлумі, а в неділю – свіжозварену моцарелу і Буратто від «Чізарня», а також традиційні українські сири від «Козачка».
Відвідувачам продемонструють спеціальне обладнання для сироваріння та запропонують спробувати страви з сиром на фуд-корті. Сомельє Андрій Гриб розповість про правильне поєднання вина і сиру.
Місце: Київ
Адреса: Проспект Академіка Глушкова, 1
Дата: 23 – 24 вересня
Час: 10:00 – 19:00
Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 119 днів. За цей час ми опублікували 24969 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті