Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23265 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Український електробайк DelFast eBike з запасом ходу 380 кілометрів 20 вересня розпопочне збір коштів на Kickstarter, інформує онлайн ресурс ITC.ua.

Фото: itc.ua

Розробники проекту обіцяють знижку у 60% від роздрібної ціни на елекробайк першим інвесторам. За деякими даними роздрібна вартість однієї з модифікацій електробайка повинна скласти $ 2989, тобто з урахуванням знижки перші інвестори зможуть отримати його за $1195.

За словами творців, модель DelFast eBike  є гібридом мотоцикла і гірського велосипеда має запас ходу у 380 кілометрів. Забезпечують його створені в США «розумні» батареї з ресурсом близько 3000 циклів, які можуть заряджатися не тільки від розетки, а й в процесі руху за рахунок рекуперації на спусках і «педального асистування».

Повідомляється, що DelFast eBike буде продаватися в трьох модифікаціях: Lite – найдоступніший варіант, Prime – зі збільшеним запасом ходу, Top – зі збільшеною максимальною швидкістю. Комфортна швидкість пересування електробайка становитиме 45 км / год, максимальна – 55 км / год, або 80 км / год для варіанту Top.

DelFast eBike укомплектували фарами, передніми і задніми поворотниками, а також автоматичним стоп-сигналом. До того ж електроскутер отримав GPS-трекер, іммобілайзер, сигналізацію, кнопку старт / стоп, а також мобільний додаток, за допомогою якого можна віддалено відстежувати свій байк. Модель навіть оснастили двома USB-портами, від яких можна підзарядити свій смартфон та живити портативну акустику.

На появу електробайка також відреагував український прем’єр Володимир Гройсман, написавши, що вітчизняні розробники представили гібрид мотоцикла і гірського велосипеда – Delfast Ebike.

Раніше «Хмарочос» повідомляв, що українська компанія кур’єрської доставки DelFast почала продавати власні електробайки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button