Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Очільниця Центру урбаністичних студій «Києво-Могилянської академії» написала відкритий лист колишньому керівникові апарату КМДА Володимиру Бондаренко, заявивши, що екс-чиновник, який був відсторонений від своїх обов’язків, а згодом звільнений через звинувачення у підробці та використанні фальшивого диплома Львівського національного університету імені Івана Франка, висвітлив хибні факти у інтерв’ю виданню «Українська Правда».

Фото: znaj.ua

В інтерв’ю Бондаренко, спираючись на позитивний висновок щодо проектної документації за проектом реконструкції будівель Театру на Подолі, розміщений на сайті корпорації Roshen, зазначив, що на наступному засіданні робочої групи щодо Театру на Подолі, планується розглянути рішення про погодження введення будівлі театру в експлуатацію.

Владислава Осьмак, яка входить в робочу групу, заперечила сказане Бондаренком:

«У частини членів робочої групи купа запитань до висновку держекспертизи. Ми отримали його минулої п’ятниці і ще не розглядали колегіально. Рішення робочої групи ще немає. Кличко обіцяв, що театр буде введено в експлуатацію після того, як робоча група надасть свої рекомендації. Але Ви, пане Володимире, КОЛИШНІЙ голова апарату КМДА і КОЛИШНІЙ голова робочої групи, кажете, що “на наступному засіданні робоча група буде розглядати питання про рекомендацію ввести будівлю театру в експлуатацію”. Брехня! Я – член робочої групи. Ви, пане Володимир Бондаренко, – більше ні», – заявила керівниця Центру.

Осьмак підкреслила, що колишній чиновник вводить городян в оману та дав неправдиве інтерв’ю, висловивши думку за всю робочу групу, про це вона написала у листі-звернення до Бондаренка у Facebook.

Нагадаємо, 22 серпня керівник апарату КМДА Володимир Бондаренко подав заяву про звільнення, яку підписав Кличко. Мер також повідомив, що розслідування щодо нього триває, і тепер вирішальне слово за правоохоронцями.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button