Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23484 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Публічну презентацію заплановано на 28 вересня о 18:30, захід відбудеться у Департаменті містобудування та архітектури, за адресою вулиця Хрещатик, 32.

На ній будуть представлені історико-архівні дослідження по території та проводитиметься соціальне опитування (анкетування) щодо визначення назви об’єкту архітектурного бліц-конкурсу.

Раніше, 30 серпня 2017 року ідея Концепції була презентована на засіданні архітектурно-містобудівної ради при Департаменті містобудування та архітектури.

За результатами фахового обговорення та за участі міського голови, в цілому, проект отримав схвальні відгуки.

Для збереження та відновлення історично-культурного потенціалу та комплексного благоустрою було прийнято рішення щодо проведення архітектурного конкурсу на центральну частину острова, межі якої будуть визначені концепцією.

Обговорення триватиме півтори години й закінчиться о 20:00. На презентації виступлять: директор Департаменту містобудування та архітектури – головний архітектор Києва Свистунов Олександр, директор КП «Київміськрозвитку» Півнєв Денис та головний архітектор проектів КП «Київміськрозвитку» Войтовська Катерина.


Місце: Київ

Адреса: вулиця Хрещатик, 32 (2 поверх, каб. 306-А)

Дата: 28 вересня

Час: 18:30-20:00

Вартість: Вхід вільний


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button