Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

30 вересня у Києві розпочалось публічне голосування за проекти в рамках «Громадського бюджету Києва».

Взяти участь у виборі проектів може кожен киянин, зареєструвавшись у системі за допомогою Bank ID. Обирати цього року можна з 564 проектів у 13 категоріях. За статистикою на сайті «Громадського бюджету», за дві доби свої голоси віддали вже більше шести тисяч киян. Кожен учасник може обрати не більше п’яти різних проектів, за кожен можна віддати лише один голос від однієї особи.

Переможцями стануть проекти, які наберуть найбільшу кількість голосів киян. Всього з міського бюджету виділено 100 мільйонів гривень на реалізацію ініціатив-переможців. Розрізняють великі (вартістю до 2 000 000 гривень) та малі (до 400 000 гривень) проекти.

Голосування триватиме місяць, до кінця жовтня. Після чого до 9 листопада організатори оголосять переможців і вже протягом 2018 року усі ініціативи обіцяють профінансувати та реалізувати.

Читайте також: Бюджет участі: як київська громада вперше розподіляла бюджетні кошти

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button