Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Києві відбудеться четверта освітня програма СВОБОДНАЯ. Курс маркетинг, де практичні лекції та воркшопи проведуть маркетологи та SMM спеціалісти PornHub та PornHub Premium, Reebok, eBay, Google, Microsoft, Kinder, The Walt Disney, Lingualeo.

Ви навчитесь створювати та правильно просувати бренди, позбавитесь інструментів, які вже не працюють, оволодієте креативними технологіями просування у Facebook та YouTube.

Відеоформату цього разу приділено багато уваги: як брендам створити вірусне відео та отримати десятки мільйонів переглядів й тисячі нових клієнтів. Це будуть дуже круті кейси відомих компаній. Провокації від PornHub, спорт від Reebok, інноваційний маркетинг Microsoft та Google, просування онлайн продажів від eBay.

Докладна програма доступна на сайті курсу. Курс підійде як професійним маркетологам, так і тим, хто розпочинає кар’єру.

Випускники курсу, за бажанням, зможуть пройти стажування у викладачів програми в найкращих світових креативних агентствах та офісах відомих брендів. Давно відомо, що СВОБОДНАЯ працевлаштовує своїх випускників. Це їх гордість.

Докладна програма, вартість навчання та реєстрація на курс доступні на сайті програми.

Питання організаторам можна задати на Facebook сторінці.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button