Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Paul McCabe – визнаний експерт у сфері дизайну, має компетенції із соціології та фасилітації. Він залучений до роботи у ряді провідних освітніх інституцій у сфері дизайну та консультує з питань інтеграції діджиталу у практики та бізнес-моделі компанії з Fortune500. Він відвідає Київ для участі у роботі Школи CANactions. Його професійний досвід включає роботу з такими компаніями:

– Коммерційні компанії: Google, Lego, Unilever, Hyundai,Target (US Retailer), Swedbank (Swedish Bank) and Proctor & Gamble;
– Освітні інституції: Strelka Institute Of Media, Design & Architecture (Moscow), Hyper Island (Stockholm, NY, Singapore & London) & University College Dublin Graduate Business School

Діджитал є простором перетину, де традиційні границі індустрій розмиваються – це породжує потребу у новому способі мислити і нових навиках, що забезпечать процвітання у цьому конвергентному та мінливому просторі. Чого ми як урбан-девелопери можемо навчитися від того як інші індустрії трансформуються через діджиталізацію? Paul McCabe поділиться своїм досвідом консалтингу бізнесу, навчання керівників та викладання у сфері інтеграції діджиталу для людей і компаній.

Теми, що будуть розглянуті, включатимуть:

– Як розучитися і заново навчитися бачити можливості які надає діджитал;
– Інновації, робота в “невідомому” та смерть експерта;
– Фасилітація – нова експертиза;
– Як співпрацювати у конвергентному середовищі;
– Дизайн-мислення;
– Діджитал та поява гібридного урбанізму.


Місце: MediaHub

Адреса: Омеляновича-Павленка 4/6

Дата: 19 жовтня

Час: 19:00

Вартість: Безкоштовно за умови реєстрації


Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button