Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 20 жовтня по 26 листопада відбудеться міжнародний форум Київський Інтернаціонал – Київська бієнале 2017.

Київський Інтернаціонал – Київська бієнале 2017 розпочнеться 20 жовтня з відкриття виставки кураторського об’єднання Худрада «Свято скасовано!». Виставка складатиметься з двох експозицій та буде присвячена пам’яті революції та феномену цензури.

На одному майданчику зберуться учасники з Німеччини, Австрії, Великої Британії, США, Китаю, Польщі, Греції та інших країн. Відкриті тематичні події будуть присвячені політичним, соціальним, економічним та історичним темам пов’язаним з Україною, Європою та світом.

Міжнародний форум буде поділений на декілька тематичних блоків: виставки та перформенси, експерементальні концерти, кіноогляди, презентації книг, та навчальні заходи (лекції, воркшопи, панельні дискусії і т.д.). Протягом усього часу, поки триватиме подія, працюватиме експерементальна платформа «Радіо Інтернаціонал».

Організатором Київського Інтернаціоналу – Київської бієнале 2017 є Центр візуальної культури. Він був створений у 2008 році як майданчик для співпраці між академічними, художніми та активістськими спільнотами. ЦВК є незалежною громадською організацією, що займається видавничою і виставковою діяльністю, науковими дослідженнями, проведенням публічних лекцій, дискусій і конференцій.

Повну програму заходів дивіться за посиланням.


Місце: Інститут наукової, технічної та економічної інформації (вул. Антоновича, 180) – основна локація, Центр візуальної культури (вул. Глибочицька, 44), Житній ринок (вул. Верхній Вал, 16), Літературно-меморіальний музей-квартира Павла Тичини, художня майстерня на Сошенка, 33 та BURSA GALLERY (вул. Костянтинівська, 11-Б).


Дата: 20 жовтня – 26 листопада 2017 року

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button