Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

КП «Житлоінвестбуд-УКБ» оголосило про початок відкритих торгів на реконструкцію об’єктів Київського зоопарку, відповідний тендер оприлюднено в системі Prozorro. Очікувана вартість проекту – 486 млн гривень.

Концепцію розвитку Київського зоопарку столична влада презентувала ще у 2016 році. В свою чергу, проектну документацію в квітні 2017 року розробив інститут «МіськЦивільПроект» на прохання та в співпраці з київським звіринцем. За даними Delo.ua, роботи з реконструкції розраховані на понад 5 років (64 місяці).

В зоопарку відбудеться демонтаж будинку юннатів та споруд головного входу. Після побудови проектованої будівлі входу повністю розберуть чинну огорожу. Завдяки збільшенню використовуваних територій, реконструкції та ремонту вольєрів, експозиція зоопарку буде збільшена.

За тендерною документацією, на території зоопарку мають замінити систему водо- та енергопостачання, газову котельну. Також збираються упорядкувати штучні водойми і побудувати два пішохідних містка. Серед робіт заявлені й ремонти службових приміщень для працівників установи.

Тендерні пропозиції реконструкції Київського зоологічного парку приймаються до 10 листопада. Початок аукціону заплановано на 18 грудня поточного року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button