Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ресторатор Савелій Лібкін презентував в центрі столиці м’ясний ресторан «Стейкхаус».

Двоярусний м’ясний ресторан «Стейкхаус» відкрився за адресою вул.Володимирська, 49-А. Ремонт у новому закладі тривав рік, оскільки інтер’єр оздоблювався натуральним дубом. Роботи здійснювалися під керівництвом архітектора Дениса Беленка. Вивіски у закладу немає, щоб потрапити до нього, потрібно спочатку відшукати вхід у м’ясній лавці на першому поверсі.

«При першому знайомстві ви помітите, що київський «Стейкхаус» не схожий на одеський. Він взяв у свого батька добре ім’я і фамільну харизму, але перевершив його в сміливості і прогресивності»,– розповідає Лібкін. Процес приготування м’яса гості зможуть побачити на власні очі, адже кухарі працюють на відкритій кухні. Ще одним акцентом ресторану є стіна на якій викладено три тисячі винних пляшок.

Савелій Лібкін вже відомий в Києваі закладами «Компот», «Рыба в огне», Tavernetta.

Деякі позиції з меню:

Стейк тартар з кремом із зеленої цибулі та васабі – 280 грн
«Несолодкий еклер» з бараниною та хумусом з білої квасолі – 88 грн
Шаурма-стейк – 200 грн
Рубаний біфштекст з яловичини зі смаженим яйцем – 180 грн
Бургер з котлетою із яловичих тельбухів – 180 грн
Кролик – біфштекс з цвітною капустою та тхіною – 190 грн
Ребра бичка, забуті на ніч у печі – 290 грн
Пузо бичка – 310 грн

Адреса: вул. Володимирська 49-А

Цей матеріал не вийшов би без підтримки членів нашого Товариства.
Зараз для сталої роботи видання ми шукаємо 1000 нових учасників спільноти, а в обмін на вашу участь пропонуємо цікаві бонуси!
всього від 100 грн/місяць!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button