Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 120 днів. За цей час ми опублікували 24975 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
Підтримати | Хто ми такі?
В Києві, 22 жовтня, відкрився моно-заклад від Food vs Marketing з в’єтнамським сендвічем Bánh mì.
Власник закладу Євген Михайленко на сторінці в Facebook оголосив про відкриття сендвічної. «Початок тестового режиму із тестовими цінами. Увага – під час опрацювання страв продукти можуть спонтанно закінчуватись. Одразу приносимо свої вибачення за можливі незручності», – попередив Михайленко.
В меню закладу чотири види сендвічів Bánh mì, два салати на вибір та напої. Окрім того, відвідувачі можуть наповнити свої сендвічі продуктами на власний смак. В сендвічній можна придбати курячий паштет власного виробництва, кімчі та мариновані огірки.
У В’єтнамі словосполучення «бен мі» означає просто «пшеничний хліб». Хліб, схожий на багет, став популярним у цій країні під час колоніальної доби французів, які привезли сюди багет. До однойменного сендвіча обов’язково має входити кінза, паштет, м’ясна начинка або її веганський замінник (наприклад, тофу чи сейтан), мариновані овочі.
Хмарочос вже писав про 10 незвичайних страв вуличної їжі, до яких також входив Бен Мі. Адреса: вул. Цитадельна, 6/8
Коментарі:
*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті