Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Centre de Cultura Contemporània de Barselona оголосила про попередній відбір проектів для конкурсу публічних просторів –  European Prize for Urban Public Space 2018.

Прийом заявок триває до 5 листопада.

Огранізатори заявляють, що критерії відбору будуть пов’язані не тільки з архітектурою. Проект повинен бути реалізований за останні два роки, має перебувати у громадські власноті чи мати громадське спрямування. Окрім цього, публічний простір повинен усувати соціальні злами, руйнувати фізичні або символічні бар’єри у місті для підвищення якості життя його жителів. Очевидним повинен бути й внесок в екологічний благоустрій, розвиток громадського транспорту та інновацій у роботі з громадськими об’єктами, енергетичними ресурсами та міськими відходами.

European Prize for Urban Public Space – конкурс, організований семи європейськими інституціями, з метою створення й заохочення відновлення та захисту громадського простору в містах. Нагадаємо, що у 2016 році спеціальну відзнаку на ньому отримав єдиний проект з України – Сквер Небесної Сотні.

“Heavenly Hundred” Garden, Kiev (Ukraine). SPECIAL MENTION. European Prize for Urban Public Space 2016 (English) from CCCB on Vimeo.

Заявки потрібно слати на пошту [email protected] з темою листа European Prize for Urban Public Space 2018.

Деталі за посиланням.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button