Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

«Хмарочос» зібрав Instagram-акаунти киян, за якими варто стежити.

В соціальну мережу Instagram на початок 2017 року щодня заходили 400 мільйонів користувачів. Це друга найпопулярніша у світі соцмережа після Facebook. 60% користувачів сервісу використовують його щоденно. А юзери молодші 25 років проводять у соцмережі 32 хвилини на день.

За 7 років свого існування в Instagram було опубліковано понад 40 мільярдів фото. За день користувачі можуть запостити в середньому від 80 мільйонів світлин. Понад 200 мільйонів фото у соцмережі – це селфі. Але «Хмарочос» зацікавили юзери, які публікують незвичайні фото Києва.

Андрій Макаренко

Андрій Макаренко має блог, за яким стежить 116 тисяч підписників. Раз на кілька днів він викладає фото, зняте за допомогою дрону. Так, підписники сторінки можуть побачити панорамні кадри Києва та інших міст України.

Сергій Рістенко

A post shared by werter (@werter) on

Сергій Рістенко веде свій акаунт під ніком werter. Його світлини – це Київ у різних ракурсах та настроях. Всі кадри інстаграм-блогер робить на iPhone і знімає переважно міські пейзажі. Листівки з його фотокартками можна придбати на окремому сайті. На даний момент на блогера werter підписалися понад 27 тисяч користувачів.

Нік Жукевич

A post shared by Nick Zhukevych (@zhukevych) on

Нік Жукевич має 18 тисяч підписників в Instagram. Користувачі його сторінки можуть відстежувати світлини, на яких зафіксована геометрія міського простору або предметні кадри. Щоправда, останнім часом Нік не дуже активний у мережі.

Юра Гейвах

A post shared by Юрий (@yurageyvakh) on

yurageyvakh фотографує міста і людей. Окрім того він є адміністратором популярної в Instagram спільноти @igersukraine. Його сторінка налічує 10 тисяч підписників. Фото Юри – не лише про геометричні візерунки та цікаві поєднання кольорів. На цій сторінці ви побачите місто з нових ракурсів. 

Didkivsky Life

A post shared by Didkivsky Life (@ddskyyy) on

Цю сторінку її автор розпочав вести у червні. Наразі вона вже має 6 тисяч підписників. Didkivsky Life – це акаунт 15-річного киянина. В його блозі фото людей, природи та, звичайно ж, рідного міста.

Ернст Морозов

ernstmorozov зібрав 4 тисячі фоловерів «свого бачення світу», як анонсував сторінку сам автор. Ернсту Морозову 20 років, він – піаніст та композитор. Тож у його блозі ви побачите не лише фото архітектури, оригінальні портрети, а й відео, на яких Ернст виконує музичні композиції.

Сергій Стукальський

На блог Сергія Стукальського підписалося 2 тисячі фоловерів з квітня 2017 року. Автор фотоблогу захоплюється спортом, зокрема віндсерфінгом. У його акаунті є фото зі скейтом, з оновленого велотреку.

Олексій Биков

Олексій, автор блогу alekseibykov, графічний дизайнер з Києва. Фото з його акаунту – це переважно світлини міст. Рідного Києва та фото з подорожей. Олексій робить усі знімки на смартфон Huawei.

Faith Blacksmith

faithblacksmith21 – це не лише фото, а й текстовий інстаграм-блог. У ньому авторка дає поради, які заклади та місця відвідати у різних українських містах й фотографує свої мандри країною.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button