Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України розробляє концепцію з реновації «застарілих будівель».

delo.ua

Платформа BAU.ua повідомляє, що Мінрегіон активно розробляє концепцію з реновації застаріло житлового фонду. Новий законопроект планують розробити із залученням експертів та громадськості.

«Ми поставили перед собою завдання — розробити новий ефективний законопроект, адаптований під українські реалії», – розповідає заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе. За його словами, 50% житлового фонду в Україні, а саме 978 млн кв. м. — це застаріле житло.

Мінрегіон планує як найшвидше розпочати обговорення механізму реновації. З цього приводу буде проведений круглий стіл, який заплановали на 20 листопада 2017 року, початок о 15:00.

Також з метою залучення громадськості міністерство створило анкету, яка стосується основних аспектів концепції.

Нагадаємо, в жовтні Лев Парцхаладзе розповідав про те, що ключовими напрямками роботи Мінрегіону на даному етапі є будівництво орендного житла і реконструкція «хрущовок».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button