Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На Поштовій площі почали будівництво нового пандусу.

2 листопада голова Подільської РДА Валентин Мондриївський на своїй сторінці в Facebook повідомив, що на Поштовій площі встановлять новий пандус. «Будівельники розпочали роботи з облаштування нового сучасного, пандусу. Київ має бути зручним та комфортним містом. Фахівці комунального підприємства «Дирекція шляхово-транспортних споруд» планують, що до кінця року роботи будуть завершені», – пише голова.

Зазначимо, що проект був створений ще у 2015 році. «Сьогодні команда архітекторів DK Аrchitekt пропонує реальний варіант створення безбар’єрного підйому на пішохідну платформу з набережної Дніпра», – йдеться в повідомленні головного архітектора та засновника DK Architekt Дмитра Чулкова.

За проектом 2015 року конструкція складатиметься з приставного металевого пандуса з ухилом 6 градусів, яким буде легко пересуватись на візках і велосипедах. Він має бути розташований на вільному майданчику біля південного фасаду будівлі річкового вокзалу. Вартість такої конструкції — близько 100 000 гривень.

Додамо, що на даний момент для киян та гостей столиці з особливими потребами, а також мам з візочками, в ресторані «Компот», що на Поштовій площі, доступний ліфт.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button