Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Молоді урбан-спеціалісти моделюватимуть нову Бессарабку – простір комфортного руху для всіх. Представництво Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні спільно з Радою урбаністики Києва та IHUB організовує школу-воркшоп з реорганізації простору навколо Бессарабської площі.

16-19 листопада відбудеться серія освітніх лекцій та практичних занять з метою створення сценаріїв реорганізації руху транспортних вузлів на Бессарабській площі. До участі запрошуються 20 студентів транспортних та архітектурних вищих навчальних закладів України. Спільно з експертами, учасники розроблятимуть нові концепції та можливості зробити безпечнішими та зручнішими умови для пересування людей у місті. Школа запропонує молодим спеціалістам і спеціалісткам необхідні теоретичні знання та практичні інструменти для роботи із реальними міськими просторами.

Читайте також: Історія Бессарабської площі у фотографіях з 1865 року і до сьогодні

За результатами навчання та групової роботи, учасники й учасниці Школи створять кілька сценаріїв реорганізації руху на Бессарабській площі.
19 листопада бачення нової Бессарабки, розроблені в рамках Школи, буде презентовано представникам КМДА та зацікавленій громадськості під час заключної прес-конференції.

Серед запрошених експертів: Ігор Могила (начальник відділу стійких транспортних систем ЛКП «Інститут просторового розвитку»), Андрій Коман (співзасновник Urban Consulting Group), Олена Чернишова (консультантка Dornier Consulting International GmbH).

Заповнити анкету для участі у воркшопі можна за посиланнямОстанній термін подання 9 листопада о 00.00.

Школа відбудеться за підтримки Представництво Фонду ім. Гайнріха Бьолля в Україні, Центру екологічних ініціатив «Екодія», німецької фундації DRA – Deutsch-Russischer Austausch e.V. та протестанської служби розвитку Brot für die Welt . Організаторами та супровідниками події стали Рада з урбаністики Києва, Асоціація велосипедистів Києва, Київська міська державна адміністрація – КМДА. Co-host здійснюють iHUB та ONE LOVE coffee. Медіа партнер – онлайн-журнал Хмарочос.


Місце: iHUB

Адреса: вул. Хрещатик, 10

Дата: 16-19 листопада

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button