Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23634 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В столиці запрацювала система оповіщення містян про надзвичайні ситуації.

kordon.in.ua

Як повідомляє «Вечірній Київ», централізоване смс-сповіщення буде формувати Управління з питань надзвичайних ситуацій міста Києва. Технічний супровід системи забезпечують Департамент інформаційно-комунікаційних технологій та КП «Інформатика».

«Повідомлення в системі формуються спеціалістами управління з питань надзвичайних ситуацій міста Києва, – розповідає директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.– Якщо ви отримали SMS від SmartInform, це означає, що прийшло сповіщення про якусь надзвичайну подію у столиці».

В сповіщеннях повідомлятимуть про погіршення погодних умов, пожежі, техногенні аварії та інші надзвичайні ситуації. Такі повідомлення отримуватимуть кияни, що перебувають в радіусі небезпечної події.

Система сповіщення тестувалась два роки тому. В жовтні 2016 року Кабінет міністрів України дав згоду на старт пілотного проекту миттєвого смс-інформування.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button