Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Територія каскаду Совських ставків повністю очищена від будівельного сміття, повідомив у Facebook народний депутат України Дмитро Білоцерковець, колишній директор Департаменту благоустрою КМДА.

Dmitriy Belotserkovets/ Facebook

Першого листопада КП «Плесо» звернулося до поліції з проханням розслідувати скидання невідомими будівельного сміття на територію Совських ставків у Солом’янському районі. Загалом до водойм на вулиці Петра Радченка, 33 було вивезено 1300 тон будівельних відходів.

Светлана Биланенко/Facebook

За даними «Української правди» сміття вивозили підрядники з будівельного майданчика на вул. Жилянській, а саме ТОВ «Статус Інвест». За словами Дмитра Білоцерковця забудовник за власний кошт був зобов’язаний прибрати сміття від водойм. Окрім цього був притягнений до юридичної відповідальності за порушення містобудівних, екологічних норм та Правил благоустрою.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button