Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Львові відбудеться друга німецько-українська конференція з міського розвитку «Міста, комфортні для життя».

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України спільно з Федеральним міністерством навколишнього середовища, охорони природи, будівництва та безпеки ядерних реакторів Німеччини (BMUB) проводять міжнародну конференцію із питань містобудівної політики України. Другу німецько-українська конференція з міського розвитку відбудеться 1 грудня 2017 р. у Львові.

В рамках конференції обговорюватимуть актуальні міжнародні тренди у сфері інтегрованого міського розвитку під загальним гаслом «Міста, комфортні для життя». Керівник справами міста та очільник департаменту містобудування м. Мюнхен Штефан Райсс-Шмідт представить професійний погляд на побудову комфортного життя європейського міста. В свою чергу, українським досвідом та огляд актуальних викликів для формування міст, комфортних для життя поділиться Владислав Тимінський, програмний директор школи урбаністичних студій CANactions.

Обговорення теми конференції відбудеться в рамках трьох тематичних арен:
Aрена A: Партисипативні міста – вчасне та прозоре інформування громадськості щодо проектів міського розвитку, а також залучення різних груп суспільства до їх планування та реалізації;
Арена В: Екологічно збалансовані міста – екологічно збалансовані практики муніципального врядування та заходи, що сприяють сталому та ощадливому відношенню до ресурсів навколишнього середовища;
Aрена C: Креативні міста – інноваційні способи використання міського простору; заходи, спрямовані на зміцнення творчого середовища та креативної економіки у містах.

В рамках Конференції презентують новостворену мережу міст, що складається з Гайдельберга, Києва, Львова, Ляйпцига, Миколаєва, Нюрнберга, Оснабрюка та Харкова. Окрім цього, відбудеться урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Лейпцизька премія інтегрованого міського розвитку».

Додамо, що друга німецько-українська конференція з міського розвитку відбудеться у рамках Тижня міського розвитку – 2017. Реєстрація на захід відкрита до 24 листопада, деталі за посиланням.


Місце: Музейно-культурний комплекс пивної історії «Львіварня»

Дата: 1 грудня 2017 року

Адреса: вул. Клепарівська, 18

Час: 09:00 – 17:30

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button