Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київрада хоче виділити 70 млн грн підтримки ОСББ і ЖБК, повідомляє прес-служба міської ради.

pizzatravel.com.ua

Постійні комісії Київської міської ради з питань бюджету та соціально-економічного розвитку, а також з питань ЖКГ та ПЕК підготують проект рішення, щодо допомоги об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів у 2018 році. Київрада має намір виділити 70 млн гривень. Таке рішення було прийняте внаслідок неправильного нарахування за послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання, наданих компаніями «Київенерго» та «Київводоканал» у ‎2002-2010 та ‎2010-2014 роках.

«На спільному засіданні профільних комісій ми погодили фінансово підтримати ОСББ та ЖБК. За розрахунками райдержадміністрацій, для цього нам потрібно понад 70 мільйонів гривень. Протягом літнього періоду співвласники будинків надавали в районні адміністрації тристоронній акт за спожитий обсяг холодної води на підігрів і теплової енергії для потреб гарячого водопостачання за визначений розрахунковий опалювальний період. Наразі ми отримали уже узагальнений реєстр. Зараз будемо напрацьовувати відповідний проект рішення», – розповів голова постійної комісії Київради з питань бюджету Андрій Странніков.

Додамо, що зазначена сума під час підготовки головного кошторису столиці на 2018 рік буде закладена в проект рішення Департаментом фінансів виконавчого органу Київради. У свою чергу депутати мають затвердити її на сесії Київради під час розгляду бюджету.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button