Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23553 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Французький репер OrelSan презентував кліп «Tout va bien» («Все добре»), повністю відзнятий у Києві.

За тиждень кліп на пісню «Tout va bien» зібрав понад 4,5 млн переглядів. Головним героєм кліпу є хлопчик, що ходить по Києву разом з виконавцем. OrelSan співає про алкоголізм, домашнє насилля, війну та смерть.  «Якщо люди стріляють один в одного, це тому що в кулях ліки», «Якщо сусідка занадто голосно кричить, це тому що вона не розчула. Якщо в неї сині плями по тілу, все тому, що вона грала з фарбами» – співає французький репер. У кінці хлопчик промовляє: «Ніколи не вір тому, що написано», а субтитрами з’являється фраза «Все добре».

Зйомки відбувались на Поштовій площі, Троєщині та ВДНГ. У вересні співак вже опублікував кліп відзнятий на Подільсько-Воскресенському мості. Кліп на пісню «Basique» зібрав 33,5 млн переглядів.

Нагадаємо, що в одному кварталі на Троєщині вже знімали свої кліпи Paolo Nutini, Nothing But Thieves, FOALS, MØ. Також, свій кліп у київському метро незаконно зняв менеджер гурту Daft Punk.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button