Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З будівлі «Укравтодору» зрізали зелень через те, що вона руйнувала фасад, повідомляє прес-служба Державного агентства.

24 листопада Хмарочос повідомляв про завершення фасадних робіт на будівлі «Укравтодору». З фасаду будівлі була зрізана зелень та намальовані сині смуги.

Як розповіла у коментарі «Хмарочосу» прес-служба «Укравтодору», адміністративна будівля, що розташована на вул. Фізкультури, 9, є на праві господарського відання. ЇЇ обслуговування здійснює дочірнє підприємство «Управління експлуатації будинків». Спеціалісти підприємства провели обстеження будівлі, в результаті якого вони встановили, що рослина яка обгортала адмінбудівлю, може впасти на прилеглу територію.

«Після очищення фасаду будівлі від сухостою були виявлені руйнування частин фасаду. З огляду на це було прийнято рішення про проведення відповідних робіт фасадної частини адміністративної будівлі з метою запобігання травмування людей у майбутньому», – зазначили в прес-службі. Фасадні роботи хочуть закінчити у 2017 році. Роботи проводяться «Управлінням експлуатації будинків» власними силами, не за бюджетні кошти.

Додамо, що адміністративна будівля була введена в експлуатацію у 1975 році. Як повідомили в прес-службі, з того часу капітальних робіт не проводилось, що призвело до руйнування частин фасаду.

Нагадаємо, нещодавно з фасаду будинку Міністерства соціальної політики почали знімати перегородки, стверджуючи, що вони загрожують перехожим та можуть на них впасти. У сервісі електронних петицій до Київради було створено петицію, де наполягали на створенні реєстру київських пам’яток модернізму. Окрім цього, в петиції просять зобов’язати власників таких будівель не змінювати їхній зовнішній вигляд.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button