Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Комунальне підприємство «Київський метрополітен» в своєму twitter-акаунті оголосило про продаж двох вагонів метро.

Згідно з тендерною документацією на Prozorro продаються два вагони, які були у вжитку – №7269 та №9083. Початкова ціна лоту – 483 тис. грн.

«Мріяли мати свій вагон? Ми продаємо цілих два. Вони уже відвозили усіх своїх пасажирів (термін експлуатації закінчився). Але з радістю готові перетворитися на метрохаб, де завжди буде потужний WiFi чи кнайпу «Останній жетон». Вперед, стартапи!», – йдеться в повідомлені прес-служби метрополітену.

Як зазначено в документації, продаж вагонів метрополітену здійснюється на умовах вивезення їх з фактичного місця знаходження та коштом покупця.

Аукціон стартував 27 листопада. Приймання пропозицій триватиме до 7 грудня, а проведення аукціону відбудеться 8 грудня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button