Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23519 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У 2018 році в столицю завітає шотландський гурт Franz Ferdinand, повідомляє Karabas Live.

David Edwards

Інді-рок група вперше виступатиме в Україні. Музиканти відіграють концерт 13 червня на арт-заводі «Платформа». В рамках виступу презентують пісні нового альбому «Always Ascending», який вийде 9 лютого. Це п’ятий за рахунком альбом музикантів.

В минулому році колектив покинув співзасновник Franz Ferdinand – Нік Маккарті. Йому на заміну були обрані дві людини – гітарист Діно Барто та клавішник Джуліан Корі. В Київ гурт приїде вже в новому складі.

Franz Ferdinand було створено у 2003 році. Дебютна платівка групи отримала нагороду за найкращий незалежний альбом Сполученого Королівства – Mercury Prize.

Додамо, що в наступному році до Києва також вперше завітає гурт Gorillaz. Вони стануть хедлайнерами фестивалю U-Park.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button