Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23263 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В столиці запрацював перший каршерінг сервіс Getmancar.

autoconsulting.com.ua

На даний момент, послуга похвилинної оренди авто працює в тестовому режимі. Як зазначили в офісі Getmancar, до роботи готові вже понад 100 автомобілів Ravon R2 узбецького виробництва.

Офіційно сервіс запрацює з січня 2018 року. Географія сервісу охопить столицю та деякі міста-супутники. За словами голови компанії Тараса Гетьманського, автопарк Getmancar найближчим часом збільшиться до 300 машин.

Каршерінг працюватиме через додаток для мобільного телефону, тому клієнтам не потрібно буде їхати в офіс для оформлення документів. Також у послуги відсутній завдаток. Машину в прокат можна брати з оплатою по хвилинах (5,99 грн/хв), погодинно (59 грн/год) чи подобово (999 грн/доба). Щоб узяти авто необхідно зареєструватись на сайті компанії, надати всі необхідні документи: що підтверджують право кермувати авто і додати реквізити банківської карти.

Щоб знайти автомобіль потрібно увійти в додаток на смартфоні та вибрати машину. Після користування клієнт може залишити авто де йому зручно, не порушуючи правил ПДР.

Додамо, каршерінг має декілька обмежень: вік клієнта не молодше 25 років, водійський стаж не менше 5 років.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button