Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Архітектор Міхаель Енгель розповість про те, чи потрібні місту стратегії.

7 грудня відбудеться лекція Міхаеля Енгеля «Між стратегією та реальністю: чому ми потребуємо мрійників». В галереї Дукат розкажуть про те, чи потрібні стратегії розвитку міст, щоб забезпечити порядок. Також на заході покажуть приклади містобудування, та разом з гостями будуть обговорені питання неформального планування міста.

Міхаель Енгель – архітектор з Дрездена, що працював у Румунії з 2005 року над різноманітними проектами Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). З 2010 року він став директором Heritas Foundation в Сібіу. З 2015 року приєднався до GIZ у Львові та займався проектом «Муніципального розвитку та оновлення старої частини міста Львова»

Організатором заходу є комунікаційна платформа CANactions. Мова лекції – англійська


Місце: Галерея Дукат

Адреса: Рейтарська, 8б

Дата: 7 грудня 2017

Час: 19:00

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button