Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Для мешканців столиці цьогоріч підготували безліч тематичних локацій. «Хмарочос» підготував програму заходів які відбуватимуться протягом новорічних та різдвяних свят у кінці 2017 та на початку 2018 року.

Культурно-мистецький проект «НеоРік на Софії»

Адреса: Софійська, Михайлівська площі, Володимирський спуск (від Михайлівської площі до перетину з вул.Алли Тарасової

Святкування на Софійській та Михайлівських площах триватимуть з 16 грудня 2017 по 14 січня 2018 року. В рамках святкування 19 грудня о 19:00, на День Святого Миколая, запалять Головну новорічну ялинку. Нагадаємо, ялинку на Софійській площі прикрасять 3,6 км неонових прикрас. На Різдво на площі готують різдвяну ходу звіздарів та концерт.

VII Свято новорічної іграшки

Адреса: вул. Хорива, 19-В

У Центрі української культури та мистецтва з 2 по 29 грудня відбудеться Свято новорічної іграшки. На заході будуть представлені понад 2000 новорічних іграшок та інших новорічно-різдвяних атрибутів, а також колекція антикварних ялинкових прикрас та новорічних вітальних листівок від відомої письменниці та колекціонера Лади Лузіної. Для гостей підготували родинні майстер-класи, презентації, вистави, лекції та концерти.

Святкові заходи у столичних парках

В парку Шевченка підготували новорічні ярмарки та розваги для дітей та дорослих – «Новорічні пригоди в Крижаному королівстві». Святкування почнуться 16 грудня 2017 та завершаться 14 січня 2018 року.

У Маріїнському парку, з 16 грудня до 15 січня працюватиме «Містечко Санти». Гості матимуть змогу зустрітись з Сантою Клаусом та його помічниками.

У Центральному парку культури і відпочинку м.Києва відбудеться фестиваль «Carol fest». Він триватиме з 23 грудня по 14 січня. Для всіх охочих на майданчику біля арки Дружби народів працюватиме Новорічний DJ-Базар та відбудеться Українська коляда у Міському саду, на території, прилеглій до Літньої естради.

Заходи на Контрактовій площі

На Подолі з 19 грудня по 16 січня відбуватиметься новорічно-різдвяна ярмарка. Окрім того, для мешканців міста встановлять льодову ковзанку. У День Святого Миколая, 19 грудня, з 14:00 до 18:00 відбудеться урочиста хода «волонтерів–помічників Святого Миколая» за маршрутом: Поштова площа – вул. Петра Сагайдачного – Контрактова площа – Андріївський узвіз – вул. Володимирська – вул. Велика Житомирська – Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софійська площа, з фінішем біля головної новорічної ялинки.

Святковий тематичний ярмарок, парк казкових скульптур і атракціонів «Казки старого Подолу» розташується у сквері біля пам’ятника Петру Сагайдачному. Також на Контрактовій встановлять цирковий шатер та колесо огляду.

Всеукраїнська різдвяна виставка

Адреса: вул. Січових Стрільців, 1-5

22 грудня 2017 – 14 січня 2018 року в Будинку художника відбудеться різдвяна виставка. У залах експонуватимуться твори всіх видів образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва.

«Льодовиковий період»

Адреса: вул. Лаврська, 25

На Співочому полі з 15 грудня по 30 січня відбудеться фестиваль з розвагами для дітей та дорослих. Гості зможусь відвідати контактний зоопарк, покататися на тюбінгах та санчатах, побачити квіткові композиції з льоду та снігові фігури. На фестивалі працюватимуть фуд-корти, теплі намети, сувенірні крамниці та фотозони.

«Зимова Країна на ВДНГ»

Адреса: проспект Академіка Глушкова, 1

З 9 грудня Національний експоцентр України перетвориться на парк різдвяних розваг. Захід для киян та гостей столиці працюватиме до 14 січня.

На території «Зимової країни на ВДНГ» діятимуть: резиденція Діда Мороза, ярмарок «Корпорація подарунків», кафе-театр «Київський театр маріонеток», фуд-корт «Баварський Двір», шоу «Вартові Мрій», замок крижаних скульптур, сферичний кінотеатр TELEPORT360, мотузковий парк SkyPark.

Вхід на територію парку безкоштовний. Але будуть також і платні зони, розрахунок за які проводитиметься тільки за допомогою банківських карт.

Резиденція Святого Миколая

Адреса: вул. Лаврська, 9

У Великій Лаврській дзвіниці Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника з 1 грудня працює резиденція Святого Миколая. На відвідувачів чекає: дитяче свято «Гостина Святого Миколая», тематичний музейний квест, альтанка бажань, виставка художніх робіт Михайла Гайового «Казкова Лавра» та Галини Дюговської «Ангели небесні», майстер-класи та написання листів з побажаннями Святому Миколаю. Резиденція працюватиме до 29 грудня включно.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23492 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button