Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На розі вулиць Волоської та Іллінської загорівся двоповерховий будинок.

Ввечері 7 грудня на Подолі загорівся будинок за адресою вул. Волоська 5/14. У спільноті Киев, Подол на Facebook пишуть, що будівля горить не вперше. На місці події вже працює пожежна бригада.

За даними Інформаційного зведеного переліку об’єктів культурної спадщини Подільського району станом на 1.05.2017, будинок житловий 1874-1875 рр. за адресою вул. Волоська 5/14 є пам’яткою архітектури та має охоронний номер №623-Кв.

Зелена цегляна будівля перебуває на балансі ЗАТ «УкрСАТ». Будівля обгороджена зеленим парканом, проте деякі шибки побито. За даними Подільської РДА, будинок перебуває в аварійно-небезпечному стані. У пропозиціях РДА – повернути будинок до комунальної власності.

Будинок довгий час стояв незаселений, а щонайменше останні 7 років на ньому висів банер з повідомленням про продаж.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button