Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Якщо ви відкладали покупку пуховика до моменту, коли зігрітися в інший спосіб буде неможливо, час настав. Зима вже тут. Щоб спростити вам життя, «Хмарочос» підібрав сім моделей мінімалістичних пуховиків українського виробництва.

Жінкам

Inside U

A post shared by Inside U (@in_sideu) on

«Ми працюємо переважно з натуральними тканинами», – розповідають у компанії. Цей пуховик – модель oversize, зроблений за принципом ковдри-пуховика, на застібці-блискавці. На підкладці – зображення Риму або Лондона (кому, як пощастить).

«Ця річ для нас незвична, ми розуміємо, що придбати її наважиться смілива людина», – вважає Марія Захарченко, співвласниця бренду.

Instagram

Склад: основа – водовідштовхувальна плащівка з ефектом замші, утеплювач – цупкий холофайбер.
Вартість:
4 500 грн

MARCHI

A post shared by MARCHI (@marchi_studio) on

Ця модель – «оверсайз», найдовша в лінійці пуховиків MARCHI. Такий пуховик витримує морози понад -30°C. За рахунок розширеного до низу крою, буде зручно рухатися засніженими вулицями, крім цього одяг має об’ємні кишені.

Instagram

Склад: наповнювач – 100% натуральний пух гусака, підкладкова тканина і внутрішня пухотримка тканина – таффета (100% поліестер, водовідштовхувальне просочення (ВО) CIRE).
Вартість: 16 000 грн

ICON MANIA

Для бренду Icon Mania важливо, щоб одяг був і комфортний і оригінальний. «Мінімалізм зимової колекції відповідає повсякденному життю мегаполісу, нівелюючи його хаотичність, привносячи баланс і гармонію», – розповідає Марина Лаппо, засновниця бренду.

Instagram

Склад: вологовідштовхувальна плащівка, силіконовий наповнювач.
Вартість: 4 500 грн

MoonGoose Outerwear

A post shared by MoonGoose (@moongoose.co) on

MoonGoose роблять пуховики ще з 2007 року, але під цією назвою працюють з листопада 2017-го. Для верхнього одягу бренд використовує лише пух, який беруть з власної фабрики. Його довгий час експортували до Німеччини та Японії.

Вага пуховика Freja усього 350 грамів, попри це, у ньому тепло та затишно. Усе завдяки технології, яку MoonGoose перейняли у колег з Японії та високоякісному гусячому пуху.

«Ми не потребуємо підрядників і усі цикли виробництва відбуваються на одному підприємстві. Це дало змогу отримати продукт, який може сміливо конкурувати за якістю з провідними світовими брендами, при цьому він доступний українському покупцеві», – розповідає виконавча директорка MoonGoose, Марія Монтьєва.

Instagram

Склад: 90 % білого гусячого пуху; 10% дрібного пера. Пухотримка тканина.
Вартість: 12 000 грн

Чоловікам

BRAVE

За словами власників бренду, у Brave намагаються дотримуватись балансу між якістю та ціною, зважаючи на те, що для кожного виробу використовуються технологічні матеріали.

Це перший пуховик Brave з накладними кишенями, в якому є додатковий шар утеплювача – на температуру від + 5 ° до -25 ° градусів. Весь сенс інновацій зводиться до «розумної» терморегуляції. Коли природнє тепло людини, відбиваючись від алюмінієвих точок підкладки, повертається власникові, а надлишок тепла та волога виводяться назовні. Вага пуховика всього 1,2 кг. Можна вибирати колір тканини та довжину. Індивідуальний пошив на замовлення буде доступний з 15 січня 2018.

«За два роки творчого шляху ми виробили свій впізнаваний стиль. Прості деталі, поєднання моди і функціональності», – ділиться позиціюванням Андрій Бараш, засновник бренду.

Facebook

Склад: зовні – блакитна мембранна тканина щільністю 105 г / м², утеплюючий шар – австрійський утеплювач G-Лофт (по структурі нагадує високоякісний гусячий пух), матеріал підкладки – Omni Heat від Columbia.
Вартість: 4 600 грн

FINCH

FINCH сповідують політику відповідального споживання – це малі тиражі та незвичайні речі, які легко поєднувати. «Розмірковуючи про чоловічий образ взимку, ми прийшли до форми прямого пальто-футляра. Це дутий подовжений пуховик з капюшоном і глибокими кишенями, в які можна занурити руку майже до ліктя», – розповідає Катерина Бякова, дизайнерка FINCH.

Цей пуховик можна застібати на обидві блискавки, чи тільки на одну, ширина рукава регулюється липучками. У пуховику легко переноситься мороз -30 градусів. Пальто можна прати в домашніх умовах, утеплювач при правильному догляді не втрачає своїх властивостей. На даний момент модель доступна лише за попереднім замовленням.

Instagram

Склад: верх – вологостійкий прогумований поліестер (Німеччина), високотехнологічний утеплювач українського виробництва HollowSoft (за теплопровідними властивостями – аналог пуху).
Вартість: 8 750 грн

Katsurina.blanket

Цей чоловічий пуховик-ковдра від бренду Katsurina.blanket, за словами власників бренду, з легкістю пережив мороз у холодному Гельсінкі.

Instagram

Склад: гіпоалергенний синтетичний пух, вологостійка плащівка, у складі якої є бавовна.
Вартість: 8 000 грн

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button