Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23557 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київський проект отримав відзнаку на восьмому міжнародному конкурсі IIDA Global Excellence Awards — 2018.

Київське архітектурне агентство 2B.group вибороло першість в категорії «Найкращий дизайн невеликої квартири» у міжнародному архітектурному конкурсі IIDA Global Excellence Awards, повідомляє Buro 24/7. Агентство 2B.group засноване В’ячеславом Балбеком та Ольгою Богдановою, та є переможцем декількох премій, зокрема – друге місце в IIDA Annual Global Excellence Awards Design Competition (2011), найкращий інтер’єр Grand Prix Award (2011), Інтер’єр року (2011-2013).

Нагороду отримав проект під назвою BJ Apartment, який показує, як раціонально використовувати невеликий простір. Двоярусна квартира має площу 74 квадратних метри. Помешкання належить чоловіку і його маленькій доньці. На другому ярусі розташована дитяча кімната.

Додамо, що IIDA Global Excellence Awards – це щорічна нагорода, яка відзначає видатну оригінальність та досконалість у створенні міжнародних проектів з дизайну інтер’єру та внутрішньої архітектури у 15 категоріях. Премія вручається з 2009 року.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button