Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 13 по 20 грудня в культурному центрі «Кінотеатр Київ» відбудеться фестиваль «Нове британське кіно».

Сімнадцятий фестиваль «Нове британське кіно» відбудеться за підтримки компанії «Артхаус Трафік». Захід проходить в рамках святкування 25-річчя діяльності Британської Ради в Україні.

Фестиваль відкриється психологічним трилером Йоргоса Лантімоса «Вбивство священного оленя» з Коліном Фарреллом і Ніколь Кідман у головних ролях. Фільм відзначили нагородою Каннського кінофестивалю за найкращий сценарій, також він є лідером за кількістю номінацій на премію Європейської кіноакадемії.

В рамках фестивалю можна буде побачити і продовження культового фільму «На голці», знятого Денні Бойлом за романом Ірвіна Велша. «Т2: Трейнспоттінґ» розповість про повернення головного героя в Единбург, та базуватиметься на романі Велша «Порно».

Окрім цього, «Нове британське кіно» представить глядачам добірку «Британія. Коротко» – найкращих короткометражних стрічок за версією Британської академії кіно- і телемистецтва (BAFTA)

Додамо, що в рамках фестивалю 12-15 грудня відбудеться тренінг для організаторів кіноклубів. Його розпочне Дункан Карсон – менеджерка з маркетингу та комунікацій британської організації Independent Cinema Office, яка займається підтримкою незалежних кінотеатрів та промо кінокультури.

Всі фільми демонструються мовою оригіналу з субтитрами.


Місце: Кінотеатр «Київ»

Адреса: вул. Велика Васильківська, 19

Дата: 13-20 грудня

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button