Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 12 грудня 2017 року ПАТ «Укрзалізниця» за маршрутом Святошин – Клавдієве – Святошин запроваджує «човниковий рух» електропоїздів.

cfts.org.ua

Згідно з повідомленням прес-служби «Укрзалізниці», щоденно за маршрутом Святошин – Клавдієве – Святошин електропоїзди за «човниковим рухом» будуть здійснювати 12 рейсів (по шість вранці та ввечері).

«Це пілотний проект та дещо новий формат перевезень для нашої держави, який на першому етапі плануємо опрацювати у Києві та області. Наразі саме столиця України та її міста-супутники потребують інтенсивного руху приміських поїздів у часи пік, щоб наші громадяни могли вчасно, зручно та без заторів доїхати на роботу або ж навчання. Також завдяки такому руху поїздів ми допоможемо Києву та області дещо розвантажити автошляхи, а мешканці цих міст зможуть в межах 30 хвилин доїхати до столиці. Найближчим часом зменшимо інтервал між поїздами до 10-15 хвилин шляхом збільшення поїздів. Причому усі поїзди будуть модернізовані. Через кілька місяців будемо бачити, наскільки рейси популярні у пасажирів, які відгуки та заповненість поїздів», – розповів в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов. Окрім цього, Кравцов сподівається, що з місцевою владою будуть погоджені тарифи та відшкодування за перевезення пасажирів пільгових категорій.

Таким чином, перший поїзд відправлятиметься зі станції Немішаєве о 6:16 та прибуватиме на станцію Святошин о 6:47. Наступні рейси відправлятимуться: зі станції Буча о 7:14, зі станції Немішаєве о 7:36, зі станції Клавдієве о 8:37, зі станції Немішаєве о 8:56 та зі станції Клавдієве о 10:06. Також у зворотному напрямку електропоїзди здійснять шість рейсів, починаючи з 15:06 та закінчуючи о 19:31. Поїзди зупинятимуться у Ворзелі, Бучі та Ірпені.

cfts.org.ua

Як зазначив Євген Кравцов, за маршрутами курсуватимуть капітально відремонтовані електропоїзди. В них встановили сучасне світлосигнальне обладнання на головних вагонах, електронні маршрутні вказівники на лобових частинах головних вагонів. Також були відремонтовані системи вентиляції пасажирських вагонів та кабін машиністів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button