Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

 «Хмарочос» обрав предмети декору від українських дизайнерів та виробників, які можна дарувати до Нового року.

Скульптура Tweety

Дерев’яні декоративні пташки – творіння дизайнерки Катерини Соколової, розроблені спеціально для дизайн-бюро ODESD2. Три статуетки лінійки під назвою Tweety призначені для домашнього декорування як окремо, так і в групі. Пташки вироблені з масиву дуба на сталевих підставках. Їх вартість коливається від 856 до 1576 гривень залежно від моделі.

ОDESD2 засноване у 2012 році. Зараз у бюро працюють понад два десятки дизайнерів та архітекторів. 

Щит ROUND-AND-ROUND

Декоративні фігури ROUND-AND-ROUND розробили в студії Sergey Makhno Architechs. Фігури у вигляді круглих щитів на ніжках виготовлені з пофарбованого металу та фанери. Набір коштує $5500.

Дизайн-студія Сергія Махна працює з 2003 року і позиціонує себе як майстерня сучасного українського дизайну та архітектури. За час існування вона отримала 67 нагород. Зараз у Sergey Makhno Architechs працює 40 осіб. В архітектурній майстерні працюють у сфері дизайну інтер’єру, архітектури та предметного дизайну.

Набір декоративних дошок «ALSFELD»

Набір дошок для нарізання від співзасновника студії NOTT DESIGN Сергія Готвянського складається з чотирьох різних предметів: великої дубової дошки, кленової дошки з фрезеруванням, мармурової дошки та підставки для гарячих страв. Вартість усього набору –  200 євро. Виріб вже встиг завоювати A’Design Award в номінації «Предметний дизайн».

Nottdesign studio заснували у 2008 році Сергій та Олександр Готвянські у місті Дніпро. Компанія займається архітектурним проектуванням і дизайном інтер’єрів.

Сервант SOLOD

Комод «Солод», який зовні нагадує крекер, вироблений з масиву ясеня. Фасад виконаний з глини. Відкривається сервант збоку – тоді ж автоматично вмикається підсвітка на літій-іонних акумуляторах. Коштує сервант 92 800 гривень. Комод входить до колекції Faina від бренду Yakusha Design. Придбати виріб можна на сайті онлайн-магазину лекторію та дизайн-коворкінгу Prostir86, який працює як віртуальний шоу-рум молодих українських дизайнерів та виробників.

Підвісний світильник «Біле гроно»

Світильник складається з восьми елементів ззовні сірого, зсередини сріблястого кольору. Всі частини різного розміру діаметром від 13 до 46 см. Основний матеріал – папір. Виробник цього світильника – студія YALANZHI OBJECTS. Також працюють однойменні галерея та арт-простір, в яких представлена творчість художниці та дизайнерки Юлії Яланжі. Yalanzhi Objects заснована 16 липня 2017 року. Світильник коштує 10 520 гривень.

Табурет IZLOM

Табурет від дніпровської студії SVOYA. Створений предмет меблів керівниками студії – Денисом Соколовим, Юлією Мартиненко, Валерією Соколовою, Артемом Мартиненком, Тетяною Лазовою та Антоном Соколовим. Дизайн-студія працює з 2008 року. За час свого існування завойовувала нагороди від Red Dot Award, INTERIUM, InterYear та інші. Студія SVOYA багато років спеціалізувалася на архітектурних проектах, дизайні житлових та громадських просторів, а згодом додала напрямок предметного дизайну.

Світильник Дарт Вейдер

Подарунок для фаната «Зоряних війн». Світильник складається з двох елементів: дерев’яної основи та зйомної акрилової панелі. На розсуд покупця можна купити кілька 3D-світильників з серії і змінювати їх за бажанням. Вартість товару – 500 гривень. Світильник виготовлений з акрилового скла та березової фанери. На вибір можна обрати світле або темне дерево за основу. Світлодіодна підсвітка теплого білого кольору. Виробником світильника є майстерня WoodPresent, що спеціалізується на товарах з деревини.

Лампа «Зростаюча скеля»

Оригінальну лампу виготовляє майстерня «Біла хвоя». Виріб виготовлений з обпаленої вільхи насиченого чорного кольору, досягнутого за унікальною технологією обпалювання. Матова гладка поверхня лампи зберігає природний запах деревини і вогнища. Вартість товару 1100 гривень. У комплект з лампою входять дві маленькі лампочки потужністю 25 Вт.  Сам виріб невеликий – висотою 21 см та у діаметрі 13 см.

Нічник Зоряне небо

Нічник у формі п’ятикутної фігури дозволяє відтворити в оселі атмосферу зоряного неба. Виробляє його творча майстерня «MAVKA». Нічник коштує 400 грн. Його розміри: 14 на 14 см. Всередині нічника є LED-лампа на 1 Вт. Майстерня спеціалізується на виготовленні екологічних виробів з фанери: іграшок, прикрас та ліхтариків. У своїй роботі команда молодих конструкторів використовує етномотиви.

Декоративне панно Wood Carpet

Архітектурная майстерня U concept, яку заснували молоді українські дизайнери Олександр Карпінський та Ольга Соборова, мають цілу серію панно Wood Carpet. Для еього використовувалися фанера та акрилова фарба. Панно виконуються з натуральної сировини, тому можлива деформація полотна та наявність скалок. Вартість речі – 1700 гривень. Майстерня U concept спеціалізується на розробці дизайн-проектів та предметному дизайні.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button