Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У квітні 2018 року почне роботу українська лоукост-авіакомпанія SkyUp.

Згідно з повідомленням Інтерфакс-Україна, чартери у 2018 році будуть виконуватись з Києва, Харкова, Львова, Одеси та інших міст України в 16 напрямках. Серед них: Анталія, Даламан, Шарм-еш-Шейх, Барселона, Пальма-де-Майорка, Варна, Дубай та інші. Внутрішні рейси будуть запущені в кінці травня. З Києва заплановані регулярні рейси в Барселону, Дубай та Ларнаку.

Авіакомпанія планує обслужити близько 650 тис. українців за неповний 2018 рік. За словами директора авіаперевізника Євгенія Хайнацького, зараз компанія проходить сертифікацію напрямків у Державіаслужбі.

Вартість польоту буде формуватися за лоукост моделлю, без багажу та додаткових послуг. Вона буде залежати від обраного маршруту та часу придбання білетів. Маршрут Київ-Одеса в один бік коштуватиме від 499 грн.

itc.ua

На даний момент флот авіакомпанії складає три літаки Boeing 737-800 NG. У 2018 році очікується збільшення до 4 літаків, у 2019 – 6, у 2022 – до 12. Компанія планує поповнювати флот літаками Boeing 737MAX.

«SkyUp зараз веде переговори зі всіма аеропортами України про співпрацю, вже підписані угоди з аеропортами «Київ» та «Бориспіль», – додав Євгеній Хайнацький. Також компанія розглядає можливість співпраці з авіаперевізником «Міжнародні авіалінії України» (МАУ).

Додамо, що ТОВ «Авіакомпанія «Скайап» зареєстровано в Києві в червні 2016 року. Засновником SkyUp виступило ТОВ «ACS-Україна» Тетяни Альби та Юрія Альби, яким також належить туроператор JoinUp!

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button