Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23264 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

20 грудня в книгарні «Буква» презентували путівник найкращими українськими закладами та локальними виробництвами.

Авторка проекту «В пошуках Made in Ukraine» Юлія Савостіна запросила до співпраці над книгою авторку проекту «Знайдено в Україні» Лалу Тарапакіну та гастро-експертку Аврору Огородник. Книга створена за підтримки видавництва «Самміт-Книга», її тираж склав 2000 примірників. Видання «#MadeinUkraine. Купуй, смакуй, мандруй» поділене на три відповідних розділи (мандрівки, українська продукція та локальна українська кухня) та налічує 256 сторінок. Авторки діляться фотографіями з експедицій, цікавими історіями, рекомендують маловідомі улюблені місця України.

«На початку у нас було десь 135 об’єктів, на кожного припадало десь 45 розділів, в результаті залишилось 103, – розповідає Юлія Савостіна. – Спочатку передбачалось, що я відповідатиму за все найгарніше, Лала за мандри, а Аврора за місцеву гастрономію. В процесі все змінилось, і кожна обирала з розділу з огляду на любов до того чи іншого місця. Тому, коли ви читатимете, ви не помітите чіткої градації авторів по розділах».

Книжка поділена на частини за тематикою та географічними напрямками. Авторки намагались створити не стандартний путівник, а зібрати історії людей з різних областей України.

В майбутніх планах проекту переклад книги на англійську, французьку та німецьку. Юлія Савостіна сподівається, що переклад книги триватиме не більше 4 місяців.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button