Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

26 грудня в Києво-Могилянській Академії презентують результати роботи команди архітекторів, які займались проектом реконструкції Контрактової площі.

З листопада по грудень 2017 року відбувалась серія публічних заходів в рамках дискусії щодо реконструкції Контрактової площі. Учасники проекту презентували результати своєї роботи та досліджень, що тривали протягом останнього року. Авторський колектив проекту-переможця архітектурного бліц-конкурсу на визначення кращої концепції організації громадського простору на Контрактовій площі «КОНТР/АКТ» зробили презентацію концепції «Київська вітальня». Агенти Змін презентували «Просторове дослідження Старого Подолу і Контрактової площі», нову пішохідну навігацію, адресні покажчики, а також дизайн-код на Контрактовій площі та вул. Сагайдачного. Також було проведено низку обговорень оновленої транспортної схеми Подолу.

26 грудня відбудеться підсумкова зустріч в цьому році, де буде презентовано ескіз проекту реконструкції. Зустрічі продовжаться після новорічних свят.


Місце: Києво-Могилянська Академія, 1 корпус, 3 поверх, аудиторія 318

Дата: 26 грудня

Час: 19.00

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button