Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В рамках програми «Цифрового перетворення України» для жителів і гостей Києва створили міський портал Kyiv Maps.

kyivmaps.com

На порталі можна знайти інформацію про заходи у  місті, локації, послуги та нововведення столиці, повідомляє прес-служба Kyiv Smart City. Міський сервіс був створений на основі відкритих технологій Google.

Ресурс дозволяє знайти інформацію про міську інфраструктуру в трьох районах міста. Адміністрація порталу регулярно оновлюватиме дані про установи, послуги та заходи. Після Нового Року поступово будуть підключені всі райони столиці. Користувачі також зможуть обрати локації в каталозі й будувати до них маршрут за допомогою Google Maps.

Для користувачів ресурсу доступна інформація про основні послуги локації, час роботи, контактні дані, доступні для перегляду відгуки та оцінки роботи локації відвідувачами.

Можна обрати заходи за тематикою (спорт, культура, мистецтво і т.п.), за типом дозвілля (з дітьми, з дівчиною, з сім’єю і т.п.) та особливими побажаннями (безкоштовно, люди з обмеженими фізичними можливостями)

Додамо, що інтерфейс ресурсу адаптований під всі мобільні пристрої.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button