Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Новий рік починається з вечірок. «Хмарочос» зібрав для вас улюблені місця киян, де можна зустріти Новий рік у чудовій компанії.

Телепорт

Місце: телецентр «Олівець»
Вартість: акційна вартість 399 гривень

Якщо ви завжди мріяли побувати у 24-поверховій будівлі телецентру, який ще й є визначною пам’яткою київського модернізму, то у вас випаде чудова нагода 31 грудня. Приміщення телецентру з вестибюлем та стелею у формі куполу висотою у п’ять поверхів буде цікавим місцем для святкування. Серед активностей у новорічну ніч: бари, фотозони, кінозали, електронна музика в супроводі 3D-меппінгу та спецефектів.

Таємниця Тридцять Першої Планети

Місце: нічний клуб Closer
Вартість: 600 гривень

Вечірка, що розпочнеться о першій ночі 1 січня, триватиме до самого вечора. Тематика буде пов’язана з відомим дитячим мультфільмом «Таємниця третьої планети». В лайнапі Spacetravel, резидент відомої музичної формації Giegling – Edward. Обидва музиканти – талановиті діджеї та автори власної музики, учасники відомих світових лейблів Perlon, Time Passages, Cabaret, Melliflow, Giegling та White. Окремий сюрприз від організаторів вечірки – спільний сет резидентів Клоузера: Shakolin, Karine, TImur Basha и Bambu. Вхід на вечірку для осіб віком від 21 року.

Plivka: Veryland

Місце: Plivka
Вартість: безкоштовно

Сумо, родео, солодка вата, віражі, міражі і запаморочливі повітряні новимери, кімнати страху, бару і музики. Аерохокей, 16 тонн їжі, киснева горілка – з опису події можна млао що зрозуміти, але, здається, ця вечірка варта того, щоб на неї прийти.

New Year 2018 in Regenschirm

Місце: бар Regenschirm
Вартість: 300 гривень

Вечірка стартує о 20:00 31 грудня. Весь новорічний вечір та ніч лунатиме електронна музика. В лайн-апі зазначені: Zakat95, Pahatam, Koloah, Fatbeat, Ivan Vasiliev, Xpired, Othering, Fozz, Vnuk, Youngg P. Головним гостем вечірки буде німець Deejay Astral.

Новорічний дебош в Саду Земних Насолод

Місце: бар DeBosch
Вартість: 1500 грн

Вечірка розпочнеться о 23:00. Відвідувачі зможуть спробувати напої зі спеціального коктейльного меню, безлімітний фуршет. Анонсовані також сюпризи від барменів та святкова музична програма за участі Дмитра Побережного. Одразу після бою курантів відбудеться ексцентричний коктейльний перфоманс. А о 2:30 на сцену вийдуть Groovin’ High. У вартість квитка входить їжа, 2 новорічних коктейля, пляшка Prosecco та уся програма.

Дотла

Місце: ЭFIR
Вартість: 200-300 грн

Вечірка почнеться о 22:00. До вартості входу входить шампанське, пригощання, а також концерт Lyudska Podoba, Mussalina, Mokri Dereva, SPACE SPICE BOY, Komitet та інших. Це остання новорічна ніч у ЭFIR перед закриттям, тому протягом 6 останніх тижнів зніматимуть документальний фільм про це місце. Тож є шанс увійти в історію.

Let it snow! БабайкінПартія

Місце: Port creative hub
Вартість: 150 грн

О 23:00 розпочнеться запальна вечірка з солістом «Вагоновожатих» Антоном Слєпаковим, композитором Антоном Байбаковим та учасником групи OY Sound System Galatar Stepler. Вечірка костюмована. Також до святкування може долучитися Dj Derbastler. На місці працюватиме бар.

Atlas New Year 2018

Місце: Atlas
Вартість: 500–2000 грн

В нічному клубі Atlas на честь року собаки оголосили своїм символом власного чихуахуа. В новорічну ніч в Barbara bar можна послухати реп-тріо «Курган і Агрегат», потанцювати під сети Pianoбоя, Влада Фісуна, Ксенії Палфі. Не обійдеться свято без творця журналу ХЗМ Дмитра Тимченка. Організатори анонсують Новий Рік як вечірку-сюрприз Doggy Style і обіцяють не лише веселощі, але й конкурси з подарунками. Святкування розпочнеться о 22:00. У продажу VIP та звичайні квитки.

Помилуй

Місце: Otel’
Вартість: 300 грн

Техновечірка для усіх, хто прагне очистити душу від гріхів, скоєних у 2017-му. Вхід на вечірку з 18 років. У програмі бар та виступи V.Gnatenko, Sasha Very, I.Gusev, Sommer і багатьох інших. Початок о 22:00.

Новорічний Comic-Con

Місце: Склад
Вартість: вхід безкоштовний, резерв столу 700 грн

Їжа, алкоголь – всього цього буде вдосталь. Костюм в стилі супергероїв на вечірці обов’язковий. Початок о 22:00. Під час вечірки анонсовано виступ 3 діджеїв, інші деталі поки що тримають у секреті. До вартості столику на вечірці входить пляшка вина та страви на вибір.

LIMB.new year

Місце: Educatorium
Вартість: 599 грн; квиток на групу з 5 осіб – 1999 грн

Формація Limb, що займається організацією вечірок у нестандартних місцях, також проводить власну новорічний івент. Темою обрана сучасна атмосфера Відродження. Тому візуальне мистецтво, виставка абстрактних картин будуть представлені гостям. Формат заходу: день-ніч-день. Розпочнеться святкування 31 грудня о 20:00. Музичного наповнення не бракуватиме: для гостей виступатимуть Junket, Ptakh. Хедлайнером буде гурт Yuko, який виконує композиції в стилі фольктроніка. Для відвідувачів працюватиме два бари, пригощатимуть резиденти Вуличної їжі. На локації буде облаштована комфортна лаунж-зона.

Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button