Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23408 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Телеканал 1+1 опублікував заяву, щодо ситуації з новорічним випуском програми «Вечірній квартал».

Вибачення були опубліковані на офіційному сайті медіа-холдингу та в соціальних мережах. У своєму звернені «1+1 медіа» визнає, що мініатюра студії «Квартал 95» справді мала причини для звинувачення у неповазі до сексуальних меншин. З огляду на це, всі відеоматеріали з даним епізодом було вилучено з медіа-бібліотеки та офіційних каналів на YouTube.

«1+1 медіа» пропонує на власних інформаційних майданчиках розпочати дискусію з іншими медіа. Вона буде присвячена проблемі відсутності стандартів для роботи над темами, які стосуються сексуальних меншин. Окрім цього, телеканал заявив, що надалі буде більш ретельно зважати на характер та підходи у висвітленні подібних тем.

media.1plus1.ua

Нагадаємо, четвертого січня о 14:00 біля будівлі телеканалу 1+1 відбудеться мітинг проти гомофобії, трансфобії, расизму, сексизму та будь-якої ксенофобії на телебаченні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button