Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

27 і 29 квітня у Києві виступить репер Скриптонит (Аділь Жалєлов) з двома концертами, які за його словами будуть останніми. Протягом двох-трьох наступних років музикант зробить паузу у хіп-хоп кар’єрі.

У грудні 2017 року Скриптонит випустив подвійний альбом «Уроборос: Улица 36» и «Уроборос: Зеркала». Тексти пісень присвячені темам злиднів, злим вулицям, славі, нещастю і багатству. У альбомі немає звичних більшості хітів – це концептуалізоване музичне висловлювання про себе і усе, що оточує артиста. Слідом за виходом альбому музикант заявив, що реп його більше не цікавить, і він буде реалізовуватися в інших жанрах.

Попередній альбом «Праздник на Улице 36» вийшов у травні 2017 року, і був випущений, за словами музиканта, щоб «заробити бабла», ставши найбільш популярним російськомовним альбомом того року.

Обидва концерти у Києві відбудуться в Stereo Plaza, вартість квитків починається від 500 грн і сягає 2 000 грн.

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button