Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Львів став першим з українських міст, який прийняв Концепцію розвитку електромобільності.

ecoprostir.com

Метою Концепції є покращення екологічної ситуації у місті шляхом створення сприятливих умов для збільшення відсотку використання мешканцями міста електричного транспорту, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В рамках Концепції львівська мерія планує до 2025 року збільшити кількість електрокарів до 20% від загальної кількості зареєстрованих у місті автомобілів. Окрім цього, рівень використання громадського електричного транспорту у місті має становити не менше 40%, а комунального – не менше 50%.

«Львівська міська рада спільно з громадською організацією “Екологічні ініціативи”, з експертами у сфері електромобільності напрацювали концепцію розвитку електромобільності, – розповідає заступник начальника управління інформаційних технологій Назар Куровець, – За даними Сервісного центру МВС у Львівській області, зараз у Львові зареєстровано 90 електромобілів та 80 автомобілів з гібридним двигуном».

Збільшення відсотку електрокарів покращить стан повітря та знизити шумове навантаження міста. Також, завдяки концепції підвищиться енергоефективність міста, зменшивши споживання пального, йдеться у тексті концепції.

Нагадаємо, у 2017 році Львівська область стала лідером з реалізації програм енергоефективності.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button