Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Система громадського транспорту Берліна ініціювала випуск взуття з вмонтованими квитками.

overkillshop / Overkill

Як повідомляє інтернет-журнал Platfor.ma, для випуску кросівок компанія Berliner Verkehrsbetriebe (Берлінське комунальне транспортне підприємство) об’єдналась з компанією Adidas. Лімітована серія має назву EQT Support 93/17 «Berlin». Випущено лише 500 пар кросівок, які надійдуть у продаж 16 січня.

Проїзні вшиті в язички взуття. Власник отримає можливість безлімітного користування берлінським транспортом протягом року. Кросівки можна буде придбати у флагманських магазинах Adidas Originals в Берліні за 180 євро.

overkillshop / Overkill

«Ми впевнені, що це взуття є особливим для Берліна. Це круто, що Берлінське комунальне транспортне підприємство, яке святкує своє 90-річчя в цьому році, тепер стає культовим об’єктом», – зазначив генеральний директор Berliner Verkehrsbetriebe Сигрід Нікутта.

Лімітована серія створена в кольорах, що й на візерунках громадського транспорту Берліна. Ці кольори використані в обшивці крісел в метро і трамваях.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button