Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Максимальна орендна ставка в торгових центрах Києва у 2017 році збільшилась на 23%, проте в Україні продовжують відкриватись магазини міжнародних брендів.

vogue.com.au

Максимальна орендна ставка збільшилась до $960 за кв. м на рік, як повідомляє ресурс ABCnews. Також за четвертий квартал 2017 року три міжнародних бренди відкрили свої перші в Україні магазини: турецька марка молодіжного одягу Collezione в ТРЦ Ocean Plaza, американський бренд спортивного одягу Under Armour в ТРЦ Sky Mall та німецька марка взуття Rieker в ТЦ Globus. Проте, за рік в столиці не відкрили жодного торгового центру.

«Ми очікуємо подальшого збереження активності ритейлерів на високому рівні. Так, під час поліпшення макроекономічної ситуації в 2017 році H&M та IKEA оголосили про готовність розвиватися на українському ринку. Поява таких великих гравців стане сигналом для інших компаній, які до цього розглядали Україну як можливий варіант для розширення, проте рішення про вихід було відкладено через нестабільну економічну ситуацію. У 2018 році очікується відкриття перших магазинів таких брендів, як DeFacto, Decathlon, Coton, FLO, H&M і Zara Home. Всі вони будуть відкриті напряму материнськими компаніями. Це говорить про те, що Україна повернула свою привабливість для міжнародного ритейлу», – коментує Катерина Весна, керівник відділу торговельних площ компанії JLL (Україна).

На 2018 рік заплановано відкриття декількох торгових центрів в столиці: Rive Gauche, Smart Plaza Polytech та Рітейл Парк Петрівка.

Нагадаємо, компанія H&M відкрила вакансію маркетолога в Україні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button