Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 291 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З 15 січня в Києві запрацюють 30 пунктів обігріву.

ukrinform.ua

Про відкриття пунктів розповів директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов в ефірі Громадського радіо.

«Пункти обігріву розгортаються в залежності від погодних умов. Сьогодні хоча і холодно, але ситуація не така, коли ми відкриваємо зазвичай пункти обігріву, але ми їх відкриємо, бо сьогодні і завтра ночі будуть прохолодними», — пояснив Крикунов.

Пункти будуть працювати в кожному районі на базі територіальних центрів соціального обслуговування. Окрім цього, додаткові пункти обігріву будуть відкриті на базі ЖЕКів. Люди зможуть за необхідності отримати першу допомогу, випити гарячий чай та погрітися.

Офіційно пункти обігріву повинні були відкритись при зниженні температури до –20°C: «Але, враховуючи, що ця зима трохи не така, як звичайно, то сьогоднішня температура є досить холодною, тому ми вже сьогодні запрацюємо».

Додамо, що 13 січня в Києві біля лікарні помер безхатько. За словами заступника начальника Деснянського управління поліції Романа Трьомсина, однією з ймовірних причин смерті може бути переохолодження.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button